League of Legends Mobile News

Eğlence uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 48.9 MB
  • Sürüm 1.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Mobilegion Yazılım Tasarım Ve Bilisim Sanayi Ticaret Limited Sirketi

League of Legends Mobile News indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama iPad içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

League of Legends oyunları ile ilgili haberleri ve röportajları kolayca öğrenebileceğiniz bu uygulamada Legends Championship Series ligindeki oyuncuların ve takımların fantezi puanlarını de hesaplayabilirsiniz. Üçlü, dörtlü ve Penta öldürmelerinizi de görüntüleyebileceğiniz bu uygulamada kendi tasarımlarınızı da görüntüleyebilir, karakterlerinizi de takip edebilirsiniz.

League of Legends Mobile News uygulaması ile oyununuza dair verileri kolayca girebilir, puanlarınızı rahatlıkla hesaplayabilirsiniz. Lol Lcs Web sitesinin güncellemesinden hemen önce bir maç için oyuncu veya takım tarafından kazanılan puanlarınızı da görüntüleyebilir ya da hesaplayabilirsiniz. Kaç kişiyi öldürdüğünüzü, ölümleri veya asistanlarınızı hesaplamanız League of Legends Mobile News uygulaması sayesinde oldukça kolaydır.

Yeni şampiyon bilgilerinize ulaşabileceğiniz en popüler uygulamalardan biri olan League of Legends Mobile News uygulaması; birden fazla dilde de kullanabilir. Karakterlerinizin tüm bilgilerini ayrıntılı bir şekilde görebileceğiniz bu uygulama tamamen ücretsiz olup, oyuna dair tüm puanları da görebilirsiniz.

 

League of Legends Mobile News indir